SBS - Verdenspremiere 21.07-2016

Gerd Børresen fra Old Strike Bowlingklubb, var en av skuespillerne i filmen The Big Bowling Challeng 2.

Gerd Børresen fra Old Strike Bowlingklubb, var en av skuespillerne i filmen The Big Bowling Challeng 2.

Torsdag 21.07-2016 var vi innbudt til Sarpsborg Bowlingsenter og Verdensteaterfet i Sarpsborg på 2 verdenspremierer. Vi møtte opp i god tid før kl. 17:00. Det var høye stettglass med shampagne og alkoholfritt.

Det var nesten hele Sarpsborg 08 pluss noen fra Sparta hokey. Inbudte som hadde stemmene til hovedfilmen Den Snille Kjempen, skrevet av Roal Dahl. Han er født i Sarpsborg i 1916. Altså 100 år i år. Sarpsborg kino er 100 år i år. BMW er også 100 år faktisk 21.07-2016. Sarpsborg er 1000 år og Sarpsborg BowlingSenter er 26 år. Det var mye å feire.

Det var også Verdenspremiere på The Big Bowling Challeng 2 Produsert av Showfabrikken media, Bjørn Øyvind Bya. Tre av skuespillerene i The Big Bowling Shalleng 2, var tilstede.

Stian Joneid fra Sarpsborg spilte i ca. 40 min. Det var tale av Tom Heine Bjerke.

Det var flere inbudte gjester.

Vi ble kjørt i kortesje i fete BMW-er fra Srpsborg BowlingSenter til Verdensteateret. Inn i Gå-Gata i Sarpsborg. Gikk på RØD løper 60 meter og ble fotografert ved fotovegg før vi gikk inn i kinoen. Der var det fingermat og alkoholfritt i høye stetteglass. Småprating med forskjellige mennesker, før filmene begynte. Det var en del taler under veis. Bla. av kinoskjefen og rådmann Unni Skaar og Tom Heine Bjerke.

To av skuespillerne som har stemmene til Sofie og SVK, Ella Skarra og Per Skjølsvik ble interjuet.

Etter at filmene var ferdig, gikk vi ned i Gågata og ble plukket opp av BMW-ene igjen og kjørt tilbake til SBS, hvor vi dro hver til oss. Meget fin kveld, men veldig varmt.

Dette var et samarbeid mellom SF. Kino, Sarpsborg Boelingsenter og BMW Norge, representert med Østfold sin forhandlerav BMW. Stamsås i Sarpsborg, Fredrikstad og Moss. BMW CAR CLUB NORWAY AVD. ØSTFOLD stilte med biler og sjåfører.

Nyeste kommentarer

18.02 | 15:08

Kan dere sende meg tlf.nr. til Bjørn Syversen?

Hilsen Sa-La PB Larvik. Harald Wendel.

31.12 | 14:41

Ønsker dere alle i klubben et riktig godt nytt år og håper vi snart er igang med å senke pinnene.
Nyttårshilsen fra
Else Berit og Roger Larsen

29.12 | 19:09

Hei hei alle Bowlingvenner ved Old .strike Tusen takk for Konfekten jeg fikk til Jul, ang. æresmedlem.

27.12 | 16:53

Håper alle har hatt en god julefeiring, og får en rolig romjul

Med romjulshilsen

Else Berit og Roger

Del denne siden